izdelava in programiranje avto ključev

Izdelava in programiranje avto ključev

Izdelava in programiranje avto ključev je seveda primerno, če ste izgubili avtomobilske ključe in imate le še enega? Ne skrbite, saj v naših poslovalnicah z uporabo najnovejše tehnologije lahko kopiramo ali celo sprogramiramo vaše kodirane avtomobilske ključe. Izdelava in programiranje avto ključev je v naših poslovalnicah možna za večino vozil, kot so avtomobili, motocikli in tovorna vozila, izdelamo rezervni avtomobilski ključ z kodo za vžig motorja. To storimo z uporabo naprav za kopiranje kode iz ključa na ključ in kloniranje “crypto” transponderjev. Ta postopek omogoča izdelavo rezervnega kodiranega avtomobilskega ključa za večino vozil.

Izdelava in programiranje avto ključev: cena izdelave rezervnega ključa za avto

Cena izdelave rezervnega ključa za avto je pri nas ugodnejša kot pri pooblaščenih servisih. Cena vključuje kodiranje in izdelavo ključa. Pri pooblaščenih prodajalcih je treba biti previden, saj pogosto navedejo le ceno ključa, brez stroškov kodiranja. Cene daljincev in pametnih ključev se lahko močno razlikujejo, odvisno od podjetja in vrste ključa. V naši poslovalnici je izdelava in programiranje avto ključev možna takoj, saj imamo vse potrebne dele vedno na zalogi.

Izdelava rezervnega avtomobilskega ključa: zagotovite si varnost v primeru izgube vseh ključev

Avtomobilski ključi postajajo vse bolj napredni, zato je pomembno imeti rezervni kodiran ključ, ki ga lahko uporabimo v primeru izgube ali okvare originalnega ključa. Izdelava rezervnega ključa je lahko draga, saj lahko vključuje stroške zamenjave imobilizatorja ali avtovleke na pooblaščen servis in dobavo novega tovarniškega ključa, ki lahko traja več tednov. Zato ne odlašajte in si zagotovite rezervni avtomobilski ključ že danes, tudi v primeru, če ste izgubili vse ključe.

izdelava avto ključev
izdelava avto ključev

Izdelava avto ključa

V našem podjetju se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo vseh vrst avtomobilskih ključev. Sledimo novim trendom in tehnologijam na trgu, zato smo med vodilnimi podjetji v Sloveniji, ki se ukvarjamo z izdelavo avtomobilskih kodiranih ključev, avtomobilskih daljincev in diagnostiko vozil. Novost, ki jo ponujamo v zadnjih letih, je programiranje avtomobilskih ključev z daljincem za večino modelov vozil na našem trgu. V naši poslovalnici dobite vse na enem mestu – ključ za vaše vozilo, ki ga narežemo, sprogramiramo transponder za vžig in sprogramiramo daljinski upravljalec.

Naša ponudba univerzalnih avtomobilskih daljincev je kvalitetna in raznolika. Imamo različne oblike in barve, tudi originalne za določene modele vozil. Če potrebujete dodaten ključ, bodisi s kodo ali brez, ali pa novo ohišje za vaš ključ, smo pravi naslov za vas. Ne oklevajte in si priskrbite rezervni avtomobilski ključ, saj imamo večino ključev, ki jih sicer dobite le na uradnem servisu.

Če ste izgubili vaš avto ključ in se bojite, da boste izgubili še zadnjega, potem smo mi pravi naslov za vas. S pomočjo naših naprav lahko sprogramiramo in izdelamo skoraj vse avto ključe. Izdelujemo dodatne ključe z kodo, z daljincem ali brez, kot tudi pametne ključe keyless go. Ne oklevajte in si zagotovite nov avto ključ po ugodni ceni. Izdelava novih avto ključev je možna tudi v primeru, ko so izgubljeni vsi avto ključi. V takšnih primerih se oglasimo na terenu, kjer se nahaja vaše vozilo, in izdelamo nov ključ.

Sodobni avtomobilski ključi – priročna in enostavna uporaba

Sodobni avtomobilski ključi so pomemben korak naprej v uporabi avtomobilov. Pred 20 leti je Renault predstavil prve pametne ključe oziroma kartice za avtomobile, ki so zahtevali fizični stik z čitalnikom za zagon avtomobila. Danes pa imamo na voljo sodobne pametne ključe, ki omogočajo brezstično delovanje. To pomeni, da lahko ključ ostane v žepu ali torbici med odklepanjem in zaklepanjem avtomobila ter med vožnjo oziroma zagonom motorja. Uporaba teh ključev je torej veliko bolj priročna in enostavna.

Dokler imamo avtomobilski ključ oziroma kartico varno shranjeno v žepu, torbici ali kjerkoli drugje, ni težav. Vendar se lahko zgodi, da pozabimo, kam smo ključ ali kartico odložili. Če se nam to zgodi na dopustu v tujini, lahko situacija postane še bolj zapletena. Toda tudi v teh primerih se lahko najde rešitev.

programiranje avto ključev
programiranje avto ključev
izdelava avto ključa
izdelava avto ključa

Programiranje avto ključev

Avtomobilski ključi so se v zadnjih letih močno razvili. Nekaj desetletij nazaj so bili le unikatni koščki kovine z preprostim vezjem in oddajnikom infrardečih žarkov, danes pa so naprave, ki omogočajo samodejno komunikacijo z vozilom in ne služijo le za odklepanje vozila, ampak tudi za zagon motorja, odpiranje prtljažnih vrat in druge funkcije. Ob vsej tehnologiji, ki jo imamo na voljo, lahko izguba avtomobilskega ključa povzroči paniko in vprašanja o tem, kaj storiti in koliko bo ta napaka stala. Vendar situacija ni vedno tako črna, kot se zdi na prvi pogled. Če imate v bližini nadomestni ključ, je rešitev takoj pri roki. Če pa ga nimate, vam lahko v veliko pomoč priskoči tudi naše podjetje. .

Čeprav se trudimo, da ključa avtomobila vedno hranimo pri sebi, je možno, da nam ga nepridipravi vseeno odtujijo. To je zato, ker so pametni ključi opremljeni s tako imenovanimi transponderji, ki neprekinjeno oddajajo in sprejemajo signale, s katerimi komunicirajo z avtomobilom. Ti signali lahko prestrežejo z napravami, ki stanejo le nekaj deset evrov, in jih nato uporabijo za odklep in zagon avtomobila. Za zaščito pred tem se lahko odločimo za namestitev mehanske zaščite vozila, parkiranjem v garaži ali pod ključ in  hrambo ključa v Faradayevi kletki, ki preprečuje oddajanje signala

  1. Prednosti profesionalnega popravila avtomobilskih ključev in ohišij

    Ključ in ohišje za ključ sta dva najpomembnejša predmeta, ki ju je treba vzdrževati v brezhibnem stanju, saj imata oba pomembno vlogo pri uporabi vozila. Če se ta predmeta poškodujeta ali obrabita, ju je brez strokovne pomoči težko popraviti. Zato so tu naše storitve popravila avtomobilskih ključev in ohišja! Poglejmo si podrobneje nekatere prednosti uporabe strokovnih storitev za popravilo avtomobilskih ključev in ohišja.

  2. Prihranki pri stroških pri izdelavi in programiranju avto ključev

    Če avtomobilski ključ in ohišje odpeljete v strokovno servisno delavnico, lahko dolgoročno prihranite denar. Imajo namreč dostop do specializiranih orodij in delov, ki vam morda ne bodo na voljo iz drugih virov. Poleg tega lahko pogosto zagotovijo hitrejši čas izvedbe kot pri popravilih “naredi sam”. To pomeni, da vam na popravilo ključev in ohišja ni treba čakati dneve ali tedne, kar vam prihrani dragoceni čas in denar!

  3. Programiranje avto ključev s strokovno usposobljenim osebjem je varno in zanesljivo

    Še ena prednost popravila avtomobilskih ključev in ohišja pri strokovnjaku je, da imamo za sabo večletne izkušnje. Vemo, kaj je najboljše za različne znamke in modele vozil, zato lahko zagotovimo, da bodo vaši ključi in ohišja pravilno popravljeni že prvič. Tako se zmanjša tveganje, da bi morali zaradi neustreznih tehnik ali okvarjenih delov delo ponoviti.  Če popravilo avtomobilskih ključev in ohišja zaupate strokovnjaku, ste lahko mirni, saj veste, da bo delo opravljeno pravilno in brez bližnjic. Ne bo vam treba skrbeti, ali je bilo delo opravljeno pravilno ali ne, ali vas čakajo kakšne skrite težave; namesto tega lahko zaupate, da so strokovnjaki poskrbeli za vse.

PROGRAMIRANJE IN IZDELAVA NOVIH AVTO KLJUČEV

Izdelava avtoključev na terenu, pri vas doma, v službi ali na vnaprej dogovorjeni lokaciji. Ste zaklenili ključe v avto? Ste zaklenili ključe v stanovanje? Ste izgubili ključe?
izdelava avto ključev