popravilo ohišja avto daljinca

Popravilo izrabljenega ohišja in popravilo elektronike avto ključa

Popravilo izrabljenega ohišja in popravilo elektronike avto ključa priporočamo, ko vidite, da ohišje vašega avto ključa ni več v prvotnem stanju oziroma je že obrabljeno. Nudimo vam hitro, varno in strokovno popravilo obrabljenega ohišja ključa avtomobila. Menjava ohišja je priporočljiva, če se na gumbe že vidi elektronika, gumbe na elektroniki ne delujejo več normalno, ključ se ne pospravi pravilno ali pa se konica ključa ne skoči ven ali pa je prelomljena. Popravilo izrabljenega ohišja ključa avtomobila je mogoče in smiselno le, če je ohišje resnično izrabljeno ali delno poškodovano. Če pa je napaka v elektroniki ključa, ki ne omogoča prižiga vozila, jo je potrebno pred menjavo ohišja odpraviti. Za strokovno popravilo ohišja potrebujemo od 30 minut do 1 ure. V primeru, da se izkaže za večjo napako na elektroniki ključa, bo potreben daljši čas popravila, v primeru enostavnejših popravkov pa bo to opravljeno v roku menjave ohišja.

Popravilo izrabljenega ohišja in popravilo elektronike avto ključa
Popravilo izrabljenega ohišja in popravilo elektronike avto ključa

Popravilo izrabljenega ohišja in popravilo elektronike avto ključa

Nudimo vam popravilo izrabljenega ohišja ključa avtomobila in strokovno popravilo elektronike. Prav tako vam ponujamo menjavo baterij v avtomobilskih ključih, ki uporabljamo baterije posebej izdelane za avtoključe – GP Batteries. Trajanje baterije v avtoključu ni odvisno samo od kvalitete baterije, ampak tudi od sistema ključa in njegovega oddajanja signala. Na primer, ključi KEYLESS GO in ENTRY stalno komunicirajo z vozilom, kar povečuje potrošnjo baterije v primerjavi z običajnim preklopnim daljinskim ključem. V našem podjetju nudimo tudi menjavo baterij na ključih s polnilno baterijo. Ta se polni preko tuljave v avtomobilu, običajno pa se ključ nahaja v reži ali določenem predalu v avtu.

Menjava ohišja avtomobilskega ključa

Mogoče je zamenjati le ohišje avtomobilskega ključa. Ključavnica se uporablja vsak dan skupaj z telefonom, denarnico in ključi od stanovanja. Čez čas se lahko ohišje ključavnice obrabi, spusti na tla ali poškoduje na kakšen drug način. Vendar pa lahko celo najmanjša poškodba na ohišju povzroči težave na mikrostikalu na vezju, zato je priporočljivo takoj zamenjati ohišje, ko se pojavijo prvi znaki težav. Razlikujemo se od pooblaščenih servisov, ki vam ponujajo le izdelavo celotnega ključa, saj vam mi lahko zamenjamo le ohišje avtomobilskega ključa, kar je za vas veliko ceneje. Poleg tega, vam lahko ob menjavi ohišja tudi zamenjamo mikrostikalo ali baterijo.

Menjava ohišja avtomobilskega ključa

Če ugotovite, da vaš ključ ne deluje več, kot bi moral, vam svetujemo, da se oglasite v eni izmed naših poslovalnic, kjer bomo odpravili težavo. Opažamo, da se stranke pogosto oglasijo prepozno, ko se avtomobilski ključ popolnoma uniči ali ne deluje več. V takšnih primerih poleg zamenjave ohišja, najpogosteje potrebujemo tudi menjavo stikala na vezju in podobno.

Nekoč smo avtomobile odklepali tako, da smo morali vtakniti ključ v ključavnico vrat. Sčasoma se je pojavilo centralno odklepanje na daljinsko, ki nam omogoča odklep vseh vrat naenkrat na razdalji več deset metrov. Sedaj pa pri nekaterih najnovejših avtomobilih ni potrebno več uporabiti ključa za odklep vrat ali zagon motorja. Da, tudi ključi so postali “pametni”. Kot se je razvoj tehnologije stopnjeval, so postali tudi avtomobilski ključi bolj kompleksni.

Menjava baterij v daljincih

Napredek tehnologije je izboljšal varnost avtomobilov, vendar je hkrati otežil izdelavo rezervnih ključev. Prej ste lahko dali izdelati rezervo kar najbližjemu ključavničarju, vendar danes to ni več tako. Kljub napredku tehnologije, se še vedno pogosto zgodi, da se avtomobilski ključi izgubijo ali pokvarijo. Če se kaj takega zgodi, imamo navadno še rezervne ključe, ki nam lahko pomagajo. Resna težava se lahko pojavi, če se kaj zgodi tudi tem ključem. Zato je bolje ukrepati prej in si omisliti še en rezervni ključ takoj, ko se kaj takega zgodi, ali morda celo prej, tako da imamo na voljo dve rezervi.

Izdelava rezervnega ključa za avto

Izdelava novega avtomobilskega ključa ali popravilo obstoječega, lahko pri uradnih servisih predstavlja visoke stroške in dolgotrajen proces. Ključi se avtomobilom identificirajo, zato je njihovo kopiranje oziroma kloniranje zahtevna naloga. Vendar pa lahko skorajda vsak ključ izdelajo tudi nekateri bolje opremljeni ključarji. Cene se med znamkami in proizvajalci precej razlikujejo, vendar pa lahko izdelava novega ključa pri ključarju predstavlja tudi polovično ceno, v primerjavi z uradnim servisom. Poleg tega lahko celo daljinski ključ izdelajo v manj kot eni uri, saj imajo dobro založeni ponudniki vse potrebno na zalogi.

menjava baterij v daljincih
menjava baterij v daljincih
  1. Prednosti profesionalnega popravila avtomobilskih ključev in ohišij

    Ključ in ohišje za ključ sta dva najpomembnejša predmeta, ki ju je treba vzdrževati v brezhibnem stanju, saj imata oba pomembno vlogo pri uporabi vozila. Če se ta predmeta poškodujeta ali obrabita, ju je brez strokovne pomoči težko popraviti. Zato so tu naše storitve popravila avtomobilskih ključev in ohišja! Poglejmo si podrobneje nekatere prednosti uporabe strokovnih storitev za popravilo avtomobilskih ključev in ohišja.

  2. Prihranki pri stroških

    Če avtomobilski ključ in ohišje odpeljete v strokovno servisno delavnico, lahko dolgoročno prihranite denar. Imajo namreč dostop do specializiranih orodij in delov, ki vam morda ne bodo na voljo iz drugih virov. Poleg tega lahko pogosto zagotovijo hitrejši čas izvedbe kot pri popravilih “naredi sam”. To pomeni, da vam na popravilo ključev in ohišja ni treba čakati dneve ali tedne, kar vam prihrani dragoceni čas in denar!

  3. Strokovnost

    Še ena prednost popravila avtomobilskih ključev in ohišja pri strokovnjaku je, da imamo za sabo večletne izkušnje. Vemo, kaj je najboljše za različne znamke in modele vozil, zato lahko zagotovimo, da bodo vaši ključi in ohišja pravilno popravljeni že prvič. Tako se zmanjša tveganje, da bi morali zaradi neustreznih tehnik ali okvarjenih delov delo ponoviti.  Če popravilo avtomobilskih ključev in ohišja zaupate strokovnjaku, ste lahko mirni, saj veste, da bo delo opravljeno pravilno in brez bližnjic. Ne bo vam treba skrbeti, ali je bilo delo opravljeno pravilno ali ne, ali vas čakajo kakšne skrite težave; namesto tega lahko zaupate, da so strokovnjaki poskrbeli za vse.

PROGRAMIRANJE IN IZDELAVA NOVIH AVTO KLJUČEV

Izdelava avtoključev na terenu, pri vas doma, v službi ali na vnaprej dogovorjeni lokaciji. Ste zaklenili ključe v avto? Ste zaklenili ključe v stanovanje? Ste izgubili ključe?
izdelava avto ključev