lasersko graviranje

Lasersko graviranje

Ponujamo vam izjemno hitro in natančno lasersko graviranje na vse vrste izdelkov in materialov po konkurenčnih cenah. Graviramo za posameznike in podjetja, od daril za posebne priložnosti do promocijskih izdelkov in industrijskega označevanja velikih serij. Ponujamo hitro in natančno lasersko graviranje, ki je dostopno za vsak žep. S pomočjo najnovejših laserskih strojev na trgu vaše izdelke graviramo z izjemno hitrostjo in natančnostjo. Graviramo na skoraj vse vrste materialov in izdelke različnih oblik in velikosti. Če niste prepričani, ali lahko graviramo vaš izdelek, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Lasersko graviranje
Lasersko graviranje

Lasersko graviranje

Ponujamo graviranje materialov in izdelkov z neprekosljivo hitrostjo. Z uporabo najhitrejših laserskih sistemov na trgu, ki so optimizirani za vrhunske rezultate graviranja tudi pri visoki hitrosti. S tehnologijo optimizacije lahko graviramo hitreje od primerljivih sistemov na trgu, zato smo lahko zagotovili, da tudi velika naročila realiziramo v dogovorjenem roku.

Lasersko graviranje – natančnost in preciznost za vaše izdelke

Lasersko graviranje je tehnologija, ki omogoča izjemno natančen razrez in graviranje na različne vrste materialov. Natančnost laserske gravure omogoča izris tudi najmanjših detajlov. Ta tehnologija omogoča brezkontaktni proces, pri katerem se lastnosti materiala ne spremenijo.

Lasersko graviranje je najboljša metoda označevanja zlasti občutljivih materialov, saj zagotavlja izjemno kakovost izpisa in trajno zaznamuje izdelek. V našem podjetju uporabljamo priznane laserske stroje, ki nam omogočajo graviranje na različnih materialih, kot so steklo, PVC, usnje, keramika in guma, ter tudi les. Izvedemo lahko graviranje po vaši želji, od ploščice s priimkom za vrata, obeska za pasjo ovratnico, svinčnika, inventarne tablice, obešanke ali štampiljke.

Trudimo se , da graviranje poteka v skladu z vašimi željami in zagotavljamo najvišjo kakovost po ugodni ceni. Za nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Lasersko graviranje izdelka bo poudarilo njegov pomen, saj bo izražalo izvirnost in mu dodalo osebno noto. Zato je takšen izdelek lahko odlična izbira tako za darila za vaše najbližje kot tudi za poslovne partnerje.

Prednosti laserskega graviranja: natančnost in kakovost

Laserski žarek omogoča graviranje najmanjših podrobnosti na izdelke. Lasersko graviranje ima veliko prednosti v primerjavi z tradicionalnimi načini graviranja. Eden od glavnih prednosti je, da lahko graviramo celo najmanjše podrobnosti na občutljive materiale, kot je steklo. Graviranje z laserjem je brezkontaktni postopek, kar pomeni, da ni potrebe po skrbi za poškodbo izdelka.

lasersko graviranje
lasersko graviranje
Lasersko graviranje
Lasersko graviranje

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje ima veliko prednosti v primerjavi z drugimi metodami označevanja. Glavne prednosti laserskega graviranja vključujejo brezkontaktno obdelavo, neprekosljivo hitrost, izjemno natančnost, trajno gravuro in prilagodljivost. Brezkontaktna obdelava zagotavlja, da ne pride do poškodbe izdelka, lasersko graviranje pa je hitrejše od ostalih metod. Laserski žarek omogoča graviranje najmanjših podrobnosti, kar zagotavlja natančnost. Gravura na materialu, ki je označen z laserjem, je obstojna in se ne spremeni pod vplivom vremenskih in mehanskih vplivov. Laserska tehnologija je izredno prilagodljiva in gravira na skoraj vse velikosti in oblike izdelkov.

Zakaj izbrati nas?

Ponujamo vam vse, kar potrebujete na enem mestu. Imamo že vrsto let izkušenj v graviranju za podjetja v Sloveniji in tujini. Naše storitve vključujejo graviranje daril za posebne priložnosti in poslovnih daril ter graviranje materialov večjih količin v industrijskem sektorju. Za vas lahko izvedemo skoraj vse vrste graviranja, ki jih potrebujete za vaše poslovanje.

V našem podjetju veliko pozornosti posvečamo profesionalnemu in strokovnemu pristopu k vsakemu naročilu. Pri nas lahko računate na hitro izdelavo vašega naročila v dogovorjenem roku. Smo izredno prilagodljivi glede vaših želja in vam z veseljem svetujemo in pomagamo s koristnimi informacijami o laserskem graviranju na vaše izdelke. Za kakršnakoli vprašanja smo vedno na voljo in vam radi pomagamo.

V našem podjetju smo specializirani za natančno in obstojno lasersko graviranje. Naši laserski stroji zagotavljajo izredno natančno gravuro, ki je odporna na abrazijo, toploto in kisline. To je še posebej primerno pri sledljivosti in zagotavljanju kakovosti izdelka. Za vas lahko izvedemo graviranje na različne vrste materialov in zagotavljamo, da bo gravura vidna in obstojna.

PROGRAMIRANJE IN IZDELAVA NOVIH AVTO KLJUČEV

Izdelava avtoključev na terenu, pri vas doma, v službi ali na vnaprej dogovorjeni lokaciji. Ste zaklenili ključe v avto? Ste zaklenili ključe v stanovanje? Ste izgubili ključe?
izdelava avto ključev