intervencijsko odpiranje vrat in vozil kljuci2go

Izdelava ključev

Izdelava ključev: če se vam vaš ključ neprestano zatika ali pa nimate nobenega rezervnega ključa za primer, če ostanete pred zaklenjenimi vrati, potem je skrajni čas, da naredite dvojnik ključa. Dvojnik ključa vam bo v takšnih situacijah rešil iz zagate in vam zagotavlja varnost in zaščito. Izdelava dvojnika ključa je hitra, enostavna in cenovno dostopna, zato ne odlašajte in si naredite dvojnik ključa še danes.

Izdelava rezervnega ključa – zaščita pred zaklenjenimi vrati

Ključ, ki se neprestano zatika v ključavnici, je jasen znak, da potrebuje zamenjavo. Tudi če ključ še deluje, lahko zatikanje poškoduje ključavnico in oteži odpiranje vrat. Zato je pametno imeti rezervni ključ, ki ga lahko uporabite v primeru, da se znajdete pred zaklenjenimi vrati.

Rezervni ključ je lahko tudi kopija ključa za primer, če se zgodi kakšna nesreča ali izguba ključa. Včasih pa ni problem samo v ključu, ampak je potrebna tudi zamenjava cilindrične ali dozične ključavnice v vratih. Za vsako potrebo po ključih, smo tukaj, da vam pomagamo.

Izdelava ključev – materiali za izdelavo ključev

Materiali, ki so nam na voljo za izdelavo ključev so predvsem kovine, kot so medenina in mešanice niklja in medenine. Ti materiali so znani po svoji odpornosti in trdnosti, vendar se lahko z leti uporabe obrabijo. Avtomobilski ključi z daljincem so opremljeni z ohišjem, ki je izdelano iz plastičnih materialov. Ta ohišja so zasnovana tako, da so odporna na vsakodnevno uporabo in zaščitena pred vodo in morebitnimi mehanskimi poškodbami. Ključavničarske storitve ponujajo širok spekter možnosti, od izdelave standardnih ključev do najbolj zahtevnih, kot so ključi z prečnim profilom in tisti za odpiranje trezorjev. Najpogostejša storitev pa je izdelava klasičnih ključev in avtomobilskih ključev.

Izdelava ključev
Izdelava ključev

Izdelava ključev – Postopek izdelave klasičnih ključev

Izdelava klasičnih ključev zahteva izbiro ustreznega modela ključa. Prazni ključ, ki še nima vrezanega edinstvenega vzorca, se z napravo za izdelavo dvojnikov ključev ustrezno zarezuje. Naprava za izdelavo dvojnikov ključev je sestavljena iz dveh delov: ena stran vstavi originalni ključ, ki se poravna z rezilom, na drugo stran pa se namesti prazen ključ, ki ima tudi orodje za poravnavo. Ko se naprava vklopi, se originalni in prazni ključ premikata v vodoravni smeri in rezilo postopoma zarezuje obliko v prazni ključ, ki služi kot predloga. Nato se dvojnik ključa le še obrusi in je pripravljen za uporabo.

Tehnologija izdelave avtomobilskih ključev

Izdelava avtomobilskih ključev zahteva upoštevanje različnih vrst ključev, ki so danes na voljo. Izgubljeni avtomobilski ključi so pogost problem, ki lahko vodi v težave za voznike. Avtomobilski daljinski upravljalci se izdelujejo tako, da se ključ za vaše vozilo vreže z napravo za izdelavo ključev, nato pa se transponder za vžig in daljinski upravljalec ustrezno sprogramira. Ključavničarji imajo ponavadi večino ključev na zalogi. Kodirani avtomobilski ključi se izdelujejo z napravami za kopiranje kode iz ključa na ključ in kloniranje “crypto” transponderjev.

Da se izognete težavam z izgubljenimi ali poškodovanimi ključi, vam svetujemo, da si na podlagi vašega originalnega ključa izdelate dvojnik. S tem boste imeli rezervni ključ, ki vam bo v pomoč v primeru, da boste izgubili original. Če se znajdete v situaciji, ko ste popolnoma brez ključev ali pa so ti že preveč obrabljeni, bo ključavničar imel več dela pri izdelavi novega ključa. Ker mora s pomočjo posebnega merilnika določiti prvotno globino utorov, bo postopek izdelave trajal dlje. Izdelava dvojnika ključa na podlagi originala bo torej hitrejša in enostavnejša.

Izbira po lastnih željah – ključi po vaši meri

Imate možnost izbire pri naročanju ključev po vaših željah. Klasični ključi so običajno srebrne ali rjave barve, vendar pa lahko izberete tudi druge barve kot modro, zeleno, rdečo ali črno. Treba pa je vedeti, da je to le premaz, ki se bo sčasoma obrabil. Pri naročanju avtomobilskih ključev z daljinskim upravljalnikom imate tudi veliko izbire, saj so vam na voljo različne oblike in barve ohišja. Lahko izberete luksuzne modele, ki jih bodo zavidali vaši prijatelji in znanci, ali pa se odločite za bolj moden in dopadljiv design v različnih barvah.

Če potrebujete daljince za poslovni vozni park lahko izberete daljince, ki so posebej zasnovani za poslovne namene. Ekspres izdelava ključev omogoča, da pri nas hitro, enostavno in ugodno dobite nov ključ. Stremimo k temu, da čim bolj zadovoljimo potrebe strank, zato izvajamo kakovostne in hitre storitve. V nekaj trenutkih vam bodo izdelali nov ključ, ali pa si boste lahko izbrali novega v vaši najljubši barvi.  V našem podjetju so strokovnjaki za izdelavo vseh vrst ključev.

izdelava ključa
izdelava ključa
izdelava ključa
izdelava ključa

Na voljo so cilindrični, dozični, specialni, kodirani, dvobradski, pohištveni ključi in tudi avto ključi. Izbirate lahko med različnimi barvami, od klasičnih kovinskih do divjih rdeče, rumene ali modre. Hitro zamenjajte obrabljen ključ za poštne nabiralnike ali pa dotrajano ohišje avto ključa. Ključi se radi izgubijo, zato je dobro imeti na zalogi tudi kakšno rezervno kopijo, ki jo shranimo na varno mesto.

Izdelava ključev

Izgubili ste ključ in potrebujete rezervni ključ? Ni problema. Pri nas lahko hitro in enostavno izdelamo nadomestne ključe za vse vrste cilindričnih vložkov. Naši strokovnjaki izdelajo kopijo ključev v kratkem času, tako da lahko imate rezervni ključ že v nekaj minutah. Za vsako potrebo po nadomestnih ključih, smo tukaj, da vam pomagamo. Izdelujemo tudi avtomobilske ključe. Če ste izgubili ali poškodili avtomobilski ključ, vam lahko hitro in kakovostno izdelamo nadomestni ključ. Ne odlašajte z izdelavo rezervnega ključa, saj lahko to pride prav v kritični trenutek. Izdelajte si kopijo še danes.

 1. Rešujemo težave z vašimi ključi z mobilno delavnico za popravilo ključev

  Vsi smo se že kdaj soočili s težavo, ko nam je ključ za stanovanje ali avtomobil ostal v ključavnici ali pa se nam je zlomil. To lahko predstavlja velik problem, saj nas lahko ovira pri vsakodnevnih opravilih. Zato je dobro vedeti, da obstaja mobilna delavnica za popravilo stanovanjskih in avtomobilskih ključev, ki lahko hitro in učinkovito reši težavo.

 2. Kaj je mobilna delavnica za popravilo ključev?

  Mobilna delavnica za popravilo ključev je avtomobil, opremljen s potrebnimi orodji in napravami, ki omogoča popravilo različnih vrst ključev na terenu. To pomeni, da se lahko izognemo dolgemu čakanju v vrstah ali potovanju do najbližjega servisa. Mobilna delavnica lahko pride k nam kar domov ali k kraju, kjer smo se znašli v težavah.

 3. Kdaj lahko uporabimo mobilno delavnico za popravilo ključev?

  Mobilna delavnica za popravilo ključev je lahko odlična rešitev v številnih primerih. Če smo zaklenili ključ v avtomobilu ali stanovanju, lahko mobilna delavnica hitro pride na kraj in odklene vrata brez poškodovanja. Če se nam je zlomil ključ, lahko mobilna delavnica naredi kopijo ali pa nam izdela nov ključ. Mobilna delavnica je lahko tudi odlična rešitev, če potrebujemo hitro popravilo elektronskih ključev, kot so tisti za avtomobile z daljinskim upravljanjem.

 4. Strokovno znanje

  Še ena prednost popravila avtomobilskih ključev in ohišja pri strokovnjaku je, da imamo za sabo večletne izkušnje. Vemo, kaj je najboljše za različne znamke in modele vozil, zato lahko zagotovimo, da bodo vaši ključi in ohišja pravilno popravljeni že prvič. Tako se zmanjša tveganje, da bi morali zaradi neustreznih tehnik ali okvarjenih delov delo ponoviti.  Če popravilo avtomobilskih ključev in ohišja zaupate strokovnjaku, ste lahko mirni, saj veste, da bo delo opravljeno pravilno in brez bližnjic. Ne bo vam treba skrbeti, ali je bilo delo opravljeno pravilno ali ne, ali vas čakajo kakšne skrite težave; namesto tega lahko zaupate, da so strokovnjaki poskrbeli za vse.

PROGRAMIRANJE IN IZDELAVA NOVIH AVTO KLJUČEV

Izdelava avtoključev na terenu, pri vas doma, v službi ali na vnaprej dogovorjeni lokaciji. Ste zaklenili ključe v avto? Ste zaklenili ključe v stanovanje? Ste izgubili ključe?
izdelava avto ključev